Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γάϊδαρος Ραδιοταξί !!!

Γάϊδαρος Ραδιοταξί

Αληθινά
Μοναδικό Θέαμα

Η απελευθέρωση των "κλειστών επαγγελμάτων" αρχίζει πραγματικά να αποδίδει καρπούς. Απόδειξη η φωτογραφία!! Η απελευθέρωση επέτρεψε την άσκηση του ευγενούς επαγγέλματος του ταξιτζή και σε άλλες κατηγορίες πολιτών.

Μάλιστα μέσα στα πλαίσια της "Πράσινης Ανάπτυξης" και της εμπέδωσης της Οικολογικής συνείδησης επελέγη για όχημα ο συμπαθέστατος γαϊδαράκος. Δεν εκπέμπει καυσαέρια και διοξείδιο του άνθρακος, είναι απόλυτα ασφαλής και επιπλέον έχει ελάχιστο κόστος συντήρησης. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι πραγματικά "πράσινη" ενώ τα απόβλητά του χρησιμοποιούνται σε οικολογικές καλλιέργειες.

Φυσικά ο ευτυχής οδηγός του Ταξί είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις των καιρών αφού διαθέτει και κινητό τηλέφωνο. Ένας Γαϊδαράκος Ραδιοταξί!!!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

  • Ο Παλαιός Γνώριμος "ΚΥΡ" - *KYP* *(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)* Ένας παλαιός και δοκιμασμένος στο πέρασμα του χρόνου γελοιογράφος. Συντρόφευσε τα πρώτα μεταπολιτευτικά μας χρόνια και τα ...
    Πριν από 3 χρόνια
  • Το Άγαλμα του Φόβου - Αναδημοσίευση εξαιρετικού σατυρικού άρθρου του γελοιογράφου *Στάθη* από την συλλογή *"Ναυτίλος"* της εφημερίδας *"Ελευθεροτυπίας"* (5/1/2011). Η πικρή σάτυ...
    Πριν από 4 χρόνια
Back to TOP