Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γάϊδαρος Ραδιοταξί !!!

Γάϊδαρος Ραδιοταξί

Αληθινά
Μοναδικό Θέαμα

Η απελευθέρωση των "κλειστών επαγγελμάτων" αρχίζει πραγματικά να αποδίδει καρπούς. Απόδειξη η φωτογραφία!! Η απελευθέρωση επέτρεψε την άσκηση του ευγενούς επαγγέλματος του ταξιτζή και σε άλλες κατηγορίες πολιτών.

Μάλιστα μέσα στα πλαίσια της "Πράσινης Ανάπτυξης" και της εμπέδωσης της Οικολογικής συνείδησης επελέγη για όχημα ο συμπαθέστατος γαϊδαράκος. Δεν εκπέμπει καυσαέρια και διοξείδιο του άνθρακος, είναι απόλυτα ασφαλής και επιπλέον έχει ελάχιστο κόστος συντήρησης. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι πραγματικά "πράσινη" ενώ τα απόβλητά του χρησιμοποιούνται σε οικολογικές καλλιέργειες.

Φυσικά ο ευτυχής οδηγός του Ταξί είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις των καιρών αφού διαθέτει και κινητό τηλέφωνο. Ένας Γαϊδαράκος Ραδιοταξί!!!!

Μια Ρομαντική Αφόδευση !!!


Μία
απίστευτη
φωτογραφία !!!

Βλέπω και ξαναβλέπω την φωτογραφία και αδυνατώ να το πιστέψω!! Υπάρχουν άνθρωποι τόσο ανεγκέφαλοι; Πέρα από το αντιαισθητικό της κατασκευής, που καταστρέφει την ομορφιά του τοπίου πλήρως. Πέρα από την προφανή περιβαλλοντική και οικολογική ρύπανση. Πέρα από την παράνομη και αυθαίρετη κατασκευή, δίπλα στο κύμα. Μου έχει μείνει μία απoρία!!!!

Τι μπορεί να εξυπηρετεί αυτή η υπαίθρια τουαλέτα τους ενοίκους; Δεν μπορούν να αφοδεύουν κατευθείαν στην θάλασσα; Αφού από ότι βλέπετε δεν υπαρχει αποχέτευση. Και επιπλέον κυττάξτε προσεκτικά: Υπάρχει και παροχή ρεύματος!!!! Καλώδιο κανονικά για την νύχτα, με υποδοχή χωρίς λάμπα(;).

Μόνη πιθανή εξήγηση είναι η "Ρομαντική αφόδευση"!!!!!! Για να μην στέκεσαι καθιστός στον αέρα, υπάρχει κάθισμα για την άνεση και για να κάνεις ένα τσιγαράκι βλέποντας τα αστέρια!!!!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Sprintia - Αρχαία Ρωμαϊκά νομίσματα με ερωτικές σκηνές

Τα Spintria(e) ήταν νομίσματα που είχαν χρησιμοποιηθεί στην αρχαία Ρώμη για να πληρώνουν τις διάφορες «υπηρεσίες» σε οίκους ανοχής και τις πόρνες στο δρόμο. Επειδή υπήρχαν πολλοί ξένοι που έρχονταν στην πόλη και δεν μιλούσαν την Ρωμαϊκή γλώσσα, και οι περισσότερες από τις πόρνες ήταν σκλάβες που συγκεντρώνονταν από άλλα μέρη, τα νομίσματα έκαναν τις συναλλαγές εύκολες και αποτελεσματικές. Η μία πλευρά αυτών των νομισμάτων έδειχνε τι ήθελε ο αγοραστής (πελάτης) και η άλλη έδειχνε το ποσό των χρημάτων που έπρεπε να καταβληθεί ως αντίτιμο για την σεξουαλική πράξη.
Μερικοί υποστηρίζουν ότι αποτελούσαν "μάρκες" που είχαν παραχθεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πιθανότατα τον 1ο μ.Χ. αιώνα, και χρησίμευαν σε κάποιο είδος σεξουαλικό παιχνίδι(;). Ήταν φτιαγμένα από ορείχαλκο ή χαλκό και είχαν μέγεθος που ήταν λίγο μικρότερο από το σημερινό δίευρω. Σε μερικά από τα νομίσματα απεικονίζονται ομοφυλοφιλικές πράξεις μεταξύ των ανδρών.


"MUKIMONO" - Εντυπωσιακή Γλυπτική Λαχανικών

Τι μπορεί να συμβεί αν αναμειγνύονται και αλληλοεπιδρούν η Τέχνη της Γλυπτικής και η Γαστρονομία; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι: "Mukimono" . Το όνομα που χρησιμοποιείται για την Παραδοσιακή Ιαπωνική Τέχνη της Γλυπτικής, της Διακόσμησης και της Παρουσίασης των Φρούτων και των Λαχανικών.
Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πραγματικά εντυπωσιακές.....

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

  • Ο Παλαιός Γνώριμος "ΚΥΡ" - *KYP* *(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)* Ένας παλαιός και δοκιμασμένος στο πέρασμα του χρόνου γελοιογράφος. Συντρόφευσε τα πρώτα μεταπολιτευτικά μας χρόνια και τα ...
    Πριν από 3 χρόνια
  • Το Άγαλμα του Φόβου - Αναδημοσίευση εξαιρετικού σατυρικού άρθρου του γελοιογράφου *Στάθη* από την συλλογή *"Ναυτίλος"* της εφημερίδας *"Ελευθεροτυπίας"* (5/1/2011). Η πικρή σάτυ...
    Πριν από 4 χρόνια
Back to TOP