Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Γάϊδαρος Ραδιοταξί !!!

Γάϊδαρος Ραδιοταξί

Αληθινά
Μοναδικό Θέαμα

Η απελευθέρωση των "κλειστών επαγγελμάτων" αρχίζει πραγματικά να αποδίδει καρπούς. Απόδειξη η φωτογραφία!! Η απελευθέρωση επέτρεψε την άσκηση του ευγενούς επαγγέλματος του ταξιτζή και σε άλλες κατηγορίες πολιτών.

Μάλιστα μέσα στα πλαίσια της "Πράσινης Ανάπτυξης" και της εμπέδωσης της Οικολογικής συνείδησης επελέγη για όχημα ο συμπαθέστατος γαϊδαράκος. Δεν εκπέμπει καυσαέρια και διοξείδιο του άνθρακος, είναι απόλυτα ασφαλής και επιπλέον έχει ελάχιστο κόστος συντήρησης. Η ενέργεια που καταναλώνει είναι πραγματικά "πράσινη" ενώ τα απόβλητά του χρησιμοποιούνται σε οικολογικές καλλιέργειες.

Φυσικά ο ευτυχής οδηγός του Ταξί είναι πλήρως εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις των καιρών αφού διαθέτει και κινητό τηλέφωνο. Ένας Γαϊδαράκος Ραδιοταξί!!!!

Μια Ρομαντική Αφόδευση !!!


Μία
απίστευτη
φωτογραφία !!!

Βλέπω και ξαναβλέπω την φωτογραφία και αδυνατώ να το πιστέψω!! Υπάρχουν άνθρωποι τόσο ανεγκέφαλοι; Πέρα από το αντιαισθητικό της κατασκευής, που καταστρέφει την ομορφιά του τοπίου πλήρως. Πέρα από την προφανή περιβαλλοντική και οικολογική ρύπανση. Πέρα από την παράνομη και αυθαίρετη κατασκευή, δίπλα στο κύμα. Μου έχει μείνει μία απoρία!!!!

Τι μπορεί να εξυπηρετεί αυτή η υπαίθρια τουαλέτα τους ενοίκους; Δεν μπορούν να αφοδεύουν κατευθείαν στην θάλασσα; Αφού από ότι βλέπετε δεν υπαρχει αποχέτευση. Και επιπλέον κυττάξτε προσεκτικά: Υπάρχει και παροχή ρεύματος!!!! Καλώδιο κανονικά για την νύχτα, με υποδοχή χωρίς λάμπα(;).

Μόνη πιθανή εξήγηση είναι η "Ρομαντική αφόδευση"!!!!!! Για να μην στέκεσαι καθιστός στον αέρα, υπάρχει κάθισμα για την άνεση και για να κάνεις ένα τσιγαράκι βλέποντας τα αστέρια!!!!

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Sprintia - Αρχαία Ρωμαϊκά νομίσματα με ερωτικές σκηνές

Τα Spintria(e) ήταν νομίσματα που είχαν χρησιμοποιηθεί στην αρχαία Ρώμη για να πληρώνουν τις διάφορες «υπηρεσίες» σε οίκους ανοχής και τις πόρνες στο δρόμο. Επειδή υπήρχαν πολλοί ξένοι που έρχονταν στην πόλη και δεν μιλούσαν την Ρωμαϊκή γλώσσα, και οι περισσότερες από τις πόρνες ήταν σκλάβες που συγκεντρώνονταν από άλλα μέρη, τα νομίσματα έκαναν τις συναλλαγές εύκολες και αποτελεσματικές. Η μία πλευρά αυτών των νομισμάτων έδειχνε τι ήθελε ο αγοραστής (πελάτης) και η άλλη έδειχνε το ποσό των χρημάτων που έπρεπε να καταβληθεί ως αντίτιμο για την σεξουαλική πράξη.
Μερικοί υποστηρίζουν ότι αποτελούσαν "μάρκες" που είχαν παραχθεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, πιθανότατα τον 1ο μ.Χ. αιώνα, και χρησίμευαν σε κάποιο είδος σεξουαλικό παιχνίδι(;). Ήταν φτιαγμένα από ορείχαλκο ή χαλκό και είχαν μέγεθος που ήταν λίγο μικρότερο από το σημερινό δίευρω. Σε μερικά από τα νομίσματα απεικονίζονται ομοφυλοφιλικές πράξεις μεταξύ των ανδρών.


"MUKIMONO" - Εντυπωσιακή Γλυπτική Λαχανικών

Τι μπορεί να συμβεί αν αναμειγνύονται και αλληλοεπιδρούν η Τέχνη της Γλυπτικής και η Γαστρονομία; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι: "Mukimono" . Το όνομα που χρησιμοποιείται για την Παραδοσιακή Ιαπωνική Τέχνη της Γλυπτικής, της Διακόσμησης και της Παρουσίασης των Φρούτων και των Λαχανικών.
Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πραγματικά εντυπωσιακές.....

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο πιο Κοντός Άνθρωπος του Κόσμου

Αυτό το Πανηγυράκι και η Παγκόσμια Μανία με τα Ρεκόρ του "Βιβλίου Guinness" πρέπει να σταματήσει. Άλλοι άνθρωποι βάζουν την ζωή τους σε κίνδυνο για να συμπεριληφθούν στο Βιβλίο, άλλοι εξευτελίζονται χάνοντας κάθε αξιοπρέπεια και προσωπικό αυτοσεβασμό. Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι, που λόγω της κοινωνικής, πνευματικής και συναισθηματικής ανεπάρκειάς τους δεν μπορούν να αυτοπροστατευθούν. Όπως ο δυστυχής της παρακάτω καταχώρησησης...

Ο πιο Κοντός Άνθρωπος του Κόσμου

Με ύψος 70 εκατοστά και βάρος 10 κιλά ο Έντουαρντ Νίνο Ερνάντες από την Κολομβία, είναι ο πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου. Σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Guinness, ο Ερνάντες, 24 ετών, εργάζεται ως χορευτής. «Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι μοναδικός» δήλωσε, μόλις έγινε γνωστό ότι έχει συμπεριληφθεί στο Βιβλίο.
Η μητέρα του είπε ότι δεν έχει αναπτυχθεί από τότε που ήταν 2 ετών και ότι οι γιατροί ποτέ δεν της εξήγησαν γιατί ο γιος της δεν ψήλωσε. Ο αδερφός του, στην ηλικία των 11, έχει ύψος 93 εκατοστά.
Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο Χε Πινκπίνγκ από την Κίνα, ο οποίος ήταν τέσσερα εκατοστά πιο ψηλός από τον Κολομβιανό και πέθανε το Μάρτιο. Ωστόσο ο Ερνάντες δεν αναμένεται να διατηρήσει τον τίτλο του για πολύ καθώς, «ο πιο κοντός έφηβος» στον κόσμο, ο Καγκέντρα Τάπα Μαγκάρ από το Νεπάλ, ο οποίος έχει ύψος μόλις 56 εκατοστά, θα γίνει 18 ετών τον Οκτώβριο και τότε, θα αντικαταστήσει τον «μοναδικό» 24χρονο χορευτή στη λίστα των ρεκόρ Γκίνες.
(Αναδημοσίευση από τα "Νέα")
Δείτε με αυτοσυγκέντρωση και προσοχή το βίντεο που κυκλοφορεί στο "YouTube". Αυτό δεν είναι ο απόλυτος εξευτελισμός των δύσμοιρων, δύσμορφων και σωματικά αδικημένων ανθρωπίνων υπάρξεων; Ποιός τελικά θα τους προστατεύσει από την Βιομηχανία του Θεάματος και το Εμπόριο του Ανθρώπινου Πόνου;

Μια λέξη αρμόζει: " Ντροπή " !!!

Εκτροφείο Κυνηγετικών Σκύλων στο "Château de Cheverny" - France

Το Κάστρο του Cheverny βρίσκεται στην Περιοχή του Λίγηρα. Μια πανέμορφη περιοχή της Επαρχιακής Γαλλίας όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα δεκάδες Κάστρα, παλαιές κατοικίες των Γάλλων Ευγενών. Έτυχε να επισκεφθώ την περιοχή και το "Château de Cheverny" την Άνοιξη του 2009 και έμεινα εντυπωσιασμένος. Στο Κάστρο λειτουργεί και εκτροφείο κυνηγετικών σκύλων, το οποίο και επισκέφθηκα, βγάζοντας άλλωστε και δεκάδες φωτογραφίες. Όμως δεν είχα δεί πως τάϊζαν τα δύστυχα σκυλιά.
Σερφάροντας στο Διαδίκτυο έπεσα πάνω σε ένα βίντεο, με τον τρόπο εκτροφής των "δύστυχων σκύλων" και πραγματικά σοκαρίστηκα !! Εκτροφή, λες και είμαστε σε Τσίρκο !! Το μόνο που έχω να πώ είναι: "Αίσχος" !!!

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ
Το παράξενο είναι ότι στο ερασιτεχνικό βίντεο ακούγονται και φωνές ενθουσιασμού ενηλίκων, που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται το απίστευτο Μαρτύριο του "Ταντάλου", που βιώνουν τα δύστυχα σκυλιά !!!

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έξυπνη Διακόσμηση Καπνιστηρίου

Ένας αντικαπνιστής εργοδότης σκέφθηκε μία πανέξυπνη ιδέα για να αποτρέψει τους εργάτες του από την βλαβερή συνήθεια του Καπνίσματος. Χρησιμοποίησε σαν επένδυση οροφής στο ταβάνι του Καπνιστηρίου στο εργοστάσιο του, την αφίσα της "Εταιρείας Βοήθειας των πασχόντων από Καρκίνο".
Πραγματικά βλέπεις την επιβλητική αφίσσα να σε πλαισιώνει την ώρα που καπνίζεις και αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι εσύ μέσα στο φέρετρο, στο βάθος του λάκκου.
Π Α Ν Ε Ξ Υ Π Ν Ο !!!

Αφρικανικό Ονήλατον Αμαξίδιον Μεταφορών

Τέτοιες αυτοσχέδιες άμαξες είναι πολύ διαδεδομένες Παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην Αφρικανική Ήπειρο. Τα παλαιά αυτοκίνητα κόβονται, μετατρέπονται και τελικά χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες μεταφοράς των φτωχών πολιτών. Και αυτοί θεωρούνται και τυχεροί !!
Εδώ ένα παλαιό Toyota επέχει θέση καρότσας. Και κάνει μια χαρά την δουλεία για την οποία προορίζεται !!

Σχολικό Αυτοκίνητο στο Νέο Δελχί

Μήνας Σεπτέμβρης. Τα σχολεία άνοιξαν και για τους μικρούς μαθητές σε όλο το Βόρειο Ημισφαίριο, αρχίζει η νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές της φωτογραφίας ανήκουν στην "Μεσαία Ινδική Τάξη" αφού όπως φαίνεται φοιτούν σε Ιδιωτικό Ξενόγλωσο Σχολείο !! Και φυσικά μεταφέρονται με Ιδιωτικό Σχολικό Αυτοκίνητο !!
Μην ξανακόυσω παράπονα για τα Ελληνικά Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια. Ακόμα δεν έχουμε δει τέτοια. Ελπίζω να μη δούμε ούτε στο Μέλλον !! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις !! Ας όψεται η Οικονομική Κρίση !!

Πηδάμε ότι κάτσει !!

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η ερωτική συνεύρεση είναι εξαιρετικά δύσκολο πράγμα. Ειδικά για τα αρσενικά όντα του Πλανήτη !! Το κυνήγι για την εξεύρεση διαθέσιμου θηλυκού είναι ένας απίστευτος Γολγοθάς.
Έτσι αν σου τύχει κάτι στο δρόμο και σου κάτσει, οφείλεις να ανταποκριθείς!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

  • Ο Παλαιός Γνώριμος "ΚΥΡ" - *KYP* *(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)* Ένας παλαιός και δοκιμασμένος στο πέρασμα του χρόνου γελοιογράφος. Συντρόφευσε τα πρώτα μεταπολιτευτικά μας χρόνια και τα ...
    Πριν από 3 χρόνια
  • Το Άγαλμα του Φόβου - Αναδημοσίευση εξαιρετικού σατυρικού άρθρου του γελοιογράφου *Στάθη* από την συλλογή *"Ναυτίλος"* της εφημερίδας *"Ελευθεροτυπίας"* (5/1/2011). Η πικρή σάτυ...
    Πριν από 4 χρόνια
Back to TOP