Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Έξυπνη Διακόσμηση Καπνιστηρίου

Ένας αντικαπνιστής εργοδότης σκέφθηκε μία πανέξυπνη ιδέα για να αποτρέψει τους εργάτες του από την βλαβερή συνήθεια του Καπνίσματος. Χρησιμοποίησε σαν επένδυση οροφής στο ταβάνι του Καπνιστηρίου στο εργοστάσιο του, την αφίσα της "Εταιρείας Βοήθειας των πασχόντων από Καρκίνο".
Πραγματικά βλέπεις την επιβλητική αφίσσα να σε πλαισιώνει την ώρα που καπνίζεις και αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι εσύ μέσα στο φέρετρο, στο βάθος του λάκκου.
Π Α Ν Ε Ξ Υ Π Ν Ο !!!

Αφρικανικό Ονήλατον Αμαξίδιον Μεταφορών

Τέτοιες αυτοσχέδιες άμαξες είναι πολύ διαδεδομένες Παγκοσμίως και ιδιαίτερα στην Αφρικανική Ήπειρο. Τα παλαιά αυτοκίνητα κόβονται, μετατρέπονται και τελικά χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες μεταφοράς των φτωχών πολιτών. Και αυτοί θεωρούνται και τυχεροί !!
Εδώ ένα παλαιό Toyota επέχει θέση καρότσας. Και κάνει μια χαρά την δουλεία για την οποία προορίζεται !!

Σχολικό Αυτοκίνητο στο Νέο Δελχί

Μήνας Σεπτέμβρης. Τα σχολεία άνοιξαν και για τους μικρούς μαθητές σε όλο το Βόρειο Ημισφαίριο, αρχίζει η νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές της φωτογραφίας ανήκουν στην "Μεσαία Ινδική Τάξη" αφού όπως φαίνεται φοιτούν σε Ιδιωτικό Ξενόγλωσο Σχολείο !! Και φυσικά μεταφέρονται με Ιδιωτικό Σχολικό Αυτοκίνητο !!
Μην ξανακόυσω παράπονα για τα Ελληνικά Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια. Ακόμα δεν έχουμε δει τέτοια. Ελπίζω να μη δούμε ούτε στο Μέλλον !! Αλλά ποτέ δεν ξέρεις !! Ας όψεται η Οικονομική Κρίση !!

Πηδάμε ότι κάτσει !!

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η ερωτική συνεύρεση είναι εξαιρετικά δύσκολο πράγμα. Ειδικά για τα αρσενικά όντα του Πλανήτη !! Το κυνήγι για την εξεύρεση διαθέσιμου θηλυκού είναι ένας απίστευτος Γολγοθάς.
Έτσι αν σου τύχει κάτι στο δρόμο και σου κάτσει, οφείλεις να ανταποκριθείς!!

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο.
Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

  • Ο Παλαιός Γνώριμος "ΚΥΡ" - *KYP* *(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)* Ένας παλαιός και δοκιμασμένος στο πέρασμα του χρόνου γελοιογράφος. Συντρόφευσε τα πρώτα μεταπολιτευτικά μας χρόνια και τα ...
    Πριν από 3 χρόνια
  • Το Άγαλμα του Φόβου - Αναδημοσίευση εξαιρετικού σατυρικού άρθρου του γελοιογράφου *Στάθη* από την συλλογή *"Ναυτίλος"* της εφημερίδας *"Ελευθεροτυπίας"* (5/1/2011). Η πικρή σάτυ...
    Πριν από 4 χρόνια
Back to TOP